CO TO JE? INGREDIENCE MÉNĚ ZNÁMÝCH JÍDEL:
- Andaluzská směs – kuřecí maso, šunka, papriky, klobása
- Bašta Vikingů – fazolové lusky, filé, žampiony
- Císařovy nové brambory – mrkev, brokolice, květák, brambory, sýr, kuřecí maso
- Čertovská dobrota – masové kuličky v zeleninovém leču
- Česnekový kuskus po japonsku – kuřecí maso, pórek
- Čočka po brněnsku – kořenová zelenina, zakysaná smetana
- Doudlebské – pštrosí hnízdo – mleté masové koule plněné vařeným vejcem
- Grenadýrský pochod – brambory, slanina, těstoviny, pórek, sýr, cibule, česnek
- Honolulu – těstoviny se zeleninou a tuňákem
- Hovězí nebo jiná pečeně zbojnická – česnek, slanina
- Hovězí nebo jiné maso po budějovicku – slanina, česnek, protlak, smetana
- Hovězí nebo jiné maso po orientálsku – slanina, česnek, protlak, žampiony, papriky
- Husarská směs – vepřové a kuřecí maso, játra, kukuřice, kečup
- Chillský guláš – hovězí maso, kečup, papriky
- Kanadské kuře – pečené kuře obalené v mouce a sladké paprice
- Kantonská rýže – kuřecí maso, šunka, kapie, vejce, pórek
- Koloszwárské zelí – rýže, kysané zelí, klobása
- Kouzelná zahrádka – kuřecí nudličky ve smetanové omáčce se zeleninou a bramborem
- Kovbojské fazole – fazole, kukuřice, vepřové maso, drcená rajčata
- Krakonošův oběd – těstoviny se zeleninou a kuřecím masem
- Královská pochoutka – králík, zelenina císařská – brokolice, květák, mrkev
- Krůtí nebo jiné maso ala Esterházy – smetana, kyselé okurky, kořenová zelenina, kapary, hořčice
- Krůtí nebo jiné maso po valticku – žampiony, rajčatový protlak, papriky
- Křupavé kuře, brambory – smetana, česnek, hořčice, citróny, majonéza
- Kulihráškova dobrota – hovězí mletá placička s mrkvičkou, hráškem a bramborem
- Lahůdka Zora Mstitele se sýrem – těstoviny s krůtím – nebo jiným masem, lilkem, cuketou a paprikami
- Loupežníkova kapsa – tortilla, kuřecí maso, špenát, žampiony
- Maďarské zelí – mleté vepřové maso, klobása, slanina, smetana, zelí kysané
- Makarony nebo jiné těstoviny po alpsku se sýrem – anglická slanina, smetana, pórek
- Maminčino kuře – kuřecí stehna, drůbeží játra, žampiony – podává se s těstovinami
- Maso ala chilli con carne – fazole, mleté hovězí a vepřové maso, rajčatový protlak, cibule, česnek, lečo – nepálivé
- Mexické fazole – klobása, fazole, rajčatový protlak, cibule
- Mls berberského náčelníka – kuskus, zelenina, česnek, krabí tyčinky
- Paella se zeleninou, tuňákem a kuřecím masem – rýže, zelenina, tuňák, kuřecí maso, žampiony, kukuřice, sterilovaná kapie, vejce
- Pastýřská pochoutka – vepřová kýta, hovězí zadní, drůbeží játra, žampiony, papriky
- Pozdrav z Balatonu – papriky tří barev, filé, brambory
- Pražský flamendr – vepřové maso na rajčatech a paprikách, brambory
- Prstýnky mořské panny – rybí filé, listový špenát, smetana, sýr
- Pupáky s mákem – rohlíkovo-maková žemlovka přelitá borůvkovým žahourem
- Rizoto pražského uzenáře – měkký salám, papriky, houby, anglická slanina
- Rolka z pangasia – nebo jiné ryby po anglicku – sýr, smetana, anglická slanina, hořčice
- Rumcajsův lup – žampiony, růžičková kapusta, hovězí a vepřové maso
- Rybí filé po uhersku – smetana, citronová šťáva, sladká paprika
- Římské placky – cizrnové „bramboráky“
- Samurajská směs – tofu, papriky, žampiony, brambory
- Sandokanovo tajemství – rýže, kuřecí maso, zelenina, kari
- Šumavské nudle – zapečené těstoviny s houbami, vejci, pórkem, sýrem a uzeninou
- Talíř duhové víly – brambory či rýže, kuřecí maso, zelenina dušená
- Těstoviny – nebo noky Pepka Námořníka s kuřecím masem – špenát, smetana
- Těstoviny Zorra mstitele – kuřecí maso, cuketa, lilek, rajčata
- Uhlířské špagety – anglická slanina, smetana, sýr
- Záhorácký závitek – vepřové maso, slanina, kysané zelí
- Zbruf se sýrem – Italský guláš